Teniški park Ljudski vrt

Teniški park Ljudski vrt se nahaja neposredno ob nogometnem stadionu in je domovanje Teniškega kluba Branik, ki je leta 2021 praznoval častitljivih 100 let. V zadnjih dveh letih je bilo v teniškem parku opravljeno veliko infrastrukturnih posegov – od prenove dotrajanih garderob in sanitarij, gostinskega lokala in ureditve okolja. Velika pridobitev za park je bila izgradnja edinstvenega »US OPEN« igrišča s trdo podlago in treh mini igrišč za otroke.

Za potrebe organizacije Olimpijskega festivala evropske mladine – OFEM 2023 Maribor se je na območju parka postavila nova montažna dvorana s tremi hard court igrišči, ob zunanjih peščenih igriščih pa se je postavila montažna tribuna, ki bo obiskovalcem in navijačem tudi v prihodnje omogočala nepozabno športno izkušnjo. Rezervacija igrišča je možna prek spletne strani kluba Teniškega kluba Branik ali telefonske številke 070 618 336.

Kontakt

Lokacija

Kajuhova ul. 6a, 2000 Maribor

Odpiralni čas

6.00 - 22.00

PON - PET

Tenis

Eleganten dvoboj moči in spretnosti, kjer vsaka točka šteje, vztrajnost pa vodi do veličastnih zmag.

ATK Branik

Kaj ponujamo?

Peščena igrišča

Igrišča s trdo podlago

Tribune

Aktualno

Šport Maribor predal »Karte za otroka« Zvezi prijateljev mladine Maribor

Maribor, 9. julij 2024 – Včeraj je podjetje Šport Maribor iz Skupine JHMB v sklopu svoje družbeno odgovorne iniciative predalo prvi...