Športni objekti

Ljubitelji atletike, vabljeni na Atletski stadion Poljane, ki je zaradi svoje umestitve v prostor, lege vzhod - zahod, ob ugodnih vremenskih pogojih pravi raj za atlete. Na njem se odvijajo številna atletska tekmovanja in prireditve. Čez dan vas čakajo vadbe, treningi, športni pouk in športni dnevi šol, proti večeru pa je stadion na voljo tudi rekreativcem.

Kontakt:

Športni navdušenci, vabljeni v športno dvorano z največjo talno površino v Sloveniji na športno vadbo v rokometu, košarki, odbojki, dvoranskemu nogometu, badmintonu, namiznem tenisu, borilnih športih in športno ritmični gimnastiki. Dvorana se ponaša z velikim tribunami in je primerna tudi za organizacijo kulturnih in zabavnih prireditev.

Kontakt:

Velik športni objekt s skupno 118 prostori je odličen za vadbo, tekmovanja, rekreacijo, poslovna srečanja, seminarje in večje glasbene ter športne prireditve. Pri nas vas čakajo košarka, odbojka, badminton, borilni športi, fitnes, kondicijski treningi, namizni tenis, kegljanje. Na voljo pa so vam tudi masažne sobe, sobe za izvedbo seminarjev in gostinski lokal.

Kontakt:

V večnamenski dvorani ŽŠD boste uživali ljubitelji badmintona, košarke in odbojke, tako rekreativci kot tudi vrhunski športniki. Vabljeni! Dvorana se razprostira na 850 m2 in nudi odlične pogoje za rekreacijo in treninge. V zgornjih prostorih dvorane pa boste našli svoj prostor tudi ljubitelji biljarda v biljard klubu Gomes.

Kontakt:

Vabljeni v svet konj na Hipodrom v Kamnici, kjer boste lahko navezali stik s temi veličastnimi živalmi, se naučili svojih prvih jahalnih gibov ali se pridružili treningom v mariborskih jahalnih in kasaških klubih. V Mariboru ima konjeništvo že dolgo tradicijo, saj je že od nekdaj slovel po atraktivnih konjskih dirkah in vrhunskih konjih in to nadaljujemo.

Kontakt:

Kopališče Mariborski otok vas pričakuje skozi vse leto. Poleti vabljeni, da se v lepem naravnem okolju naužijete vodnih radosti v 3 zunanjih bazenih in na vodnem toboganu ter uživate v odbojki in nogometu na mivki, košarki, badmintonu, namiznem tenisu  in na trampolinih. Jeseni in pozimi pa vabljeni na sprehod po otoku.

Kontakt:

Ljubitelji plavanja in vodnih športov, vabljeni v Kopališče Pristan, kjer vas čakajo 3 bazeni, namenjeni rekreaciji, in čofotalnik za najmlajše. Vabljeni, da se razgibate v bazenu, si vzamete čas zase in uživate v savni ali pa se pridružite kateri od naših organiziranih aktivnosti na bazenih: tečaji in treningi plavanja, potapljanja in vaterpola.

Kontakt:

Navdušenci nad športi na ledu, vabljeni na pokrito drsališče, kjer organiziramo in izvajamo tečaje drsanja, treninge in tekmovanja hokejistov ter kegljačev na ledu, pa tudi športne dneve in športno vzgojo šol. Drsališče pa vam ponuja tudi priložnost za rekreativno drsanje in konec tedna posebno doživetje - DISKO DRSANJE. 🥁⛸

Kontakt:

Na kar štirih nogometnih igriščih, ki pokrivajo 60.000 m2 urejenih zelenih površin, lahko uživate prav vsi nogometni navdušenci, tako profesionalci, rekreativci kot tudi družine z otroki ali pa se z žogo zabavate prijatelji, ki vas druži veselje po skupinski rekreaciji. Nogometna igrišča so tudi odlična za treninge nogometnih in rugby klubov.

Kontakt:

Ste že obiskali najpomembnejši štajerski stadion, Stadion Ljudski vrt, v katerem potekajo tekmovanja v nogometu, športna vadba, kulturne in zabavne prireditve? Vabljeni tako rekreativci, športniki kot tudi navijači! Športni objekt sestavljajo igrišče, tribune in spremljajoči objekti s telovadnicami za borilne športe, košarko, odbojko, badminton, sabljanje in vadbo nogometne šole.

Kontakt:

Navdušenci nad tenisom, vabljeni v teniški park Ljudski vrt, ki je center teniškega kluba Branik in bistvo teniške šole ter tekmovalnega tenisa. Skozi celo leto je teniški park priljubljeno stičišče rekreativcev, teniških veteranov in profesionalcev, ki jih združuje TK Branik, veselje do igranja tenisa, druženje ter ljubezen do tenisa.

Kontakt:

Tenis je odličen za rekreacijo. Odigrajte igro tenisa s prijatelji ali z družino na enem izmed 13 zunanjih teniških igrišč, ki so vam na voljo v teniškem parku Tabor. Za ljubitelje tenisa je poskrbljeno tudi čez zimo, ko za vas postavimo ogrevan balon s 5 pokritimi teniškimi igrišči. Kakovostno urejena igrišča vas bodo zagotovo prepričala.

Kontakt:

Veslaški center je namenjen športni vadbi, tekmovanjem v veslanju, rekreativnemu športu in turističnim programom.

Kontakt:
Dostopnost