Soglasje za obdelavo osebnih podatkov

S klikom na gumb »Prijavi se« soglašate, da Javni holding Maribor (JHMB), Zagrebška c. 30, 2000 Maribor, kot upravljavec podatkov obdeluje vaše osebne podatke (ime, priimek, e-poštni naslov) za namen pošiljanja vsebin za novinarje – sporočil za javnost in vabil.

Vaši osebni podatki bodo obdelovani izključno za namene, za katere ste dali soglasje, in ne bodo predani tretjim osebam brez vašega izrecnega dovoljenja, razen v primerih, določenih z zakonom.

Osebni podatki se bodo hranili do preklica vašega soglasja. Obveščamo vas, da imate v skladu z Uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR) pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, njihovega popravka, izbrisa (t. i. pravica do pozabe), omejitve obdelave, prenosljivosti podatkov in ugovora.

Če menite, da obdelava vaših osebnih podatkov krši predpise o varstvu podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Za preklic soglasja ali uveljavljanje katere koli od zgoraj navedenih pravic se lahko obrnete na nas preko e-pošte info@jhmb.si ali po pošti na zgornji naslov.

Z uporabo naših storitev potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami, da so vam bili pogoji obdelave osebnih podatkov jasno predstavljeni in da to soglasje podajate prostovoljno.

Imate vprašanje?

Naslov

Koresova 7, 2000 Maribor

PON - PET

7.30 - 10.00 in 11.00 - 13.30