Organiziramo prireditve po vaši meri

Potrebujete pomoč pri organizaciji? Želite navdušiti?

Nudimo vam vrhunsko storitev organizacije raznovrstnih prireditev, prilagojenih vašim željam in potrebam. Naš strokovni tim se ponaša z bogatimi izkušnjami pri načrtovanju in izvedbi dogodkov vseh vrst in razsežnosti. Ne glede na to, ali organizirate manjše srečanje za skupine do 30 oseb ali pa pripravljate obsežne prireditve z do 3.000 udeleženci, smo tukaj, da vam zagotovimo nepozabno izkušnjo.

Na voljo imamo širok spekter objektov, ki ustrezajo različnim vrstam prireditev: od elegantnih notranjih prostorov do prostranih zunanjih površin, idealnih za večje dogodke. Naši prostori so prilagodljivi in opremljeni z vso potrebno infrastrukturo za zagotavljanje uspešne izvedbe vašega dogodka.

Naše storitve: celovita organizacija

Naša ponudba obsega organizacijo druženj, pri čemer vaše dogodke popestrimo s športnimi igrami, in teambuildingov za povezovanje sodelavcev. Poslovna srečanja potekajo v duhu fair-playa, medtem ko seminarji in konference vključujejo celovito organizacijo z vsemi potrebnimi tehničnimi rešitvami. Prav tako poskrbimo za profesionalno izvedbo koncertov in tekmovanj, ki zagotavljajo odlično vzdušje, ter sejmov in razstav, pri čemer vam nudimo prostor in organizacijo za prijetna doživetja.

Naš cilj je zagotoviti, da je vaša prireditev izvedena brezhibno. Nudimo organizacijo od začetka do konca ali pa vam pomagamo pri določenih aktivnostih:

  1. Celostna ureditev prostora: ustrezna prostorska postavitev, funkcionalno pohištvo, oder in ozvočenje ter talne obloge

  2. Hrana in catering: okusna ponudba za do 3.000 oseb

  3. Spremljevalni program: glasba, animacija in še več

  4. Sodniki in vodenje statistik: profesionalno sojenje in beleženje rezultatov

  5. Zdravstveno osebje: varnost vseh udeležencev je naša prioriteta

  6. Prijava dogodka, varovanje in zavarovanje: uredimo vse formalnosti

Koristne povezave

Vas zanima še več?

Prelistajte našo brošuro.

Številne zabavne športne igre zagotavljajo sproščeno vzdušje in smeh otrok, ki ne poneha hitro.

Organiziramo nepozabne rojstne dneve

Si želite za vašega otroka organizirati nepozabno praznovanje rojstnega dne? Iščete ideje, kako in kje pripraviti popolno praznovanje? Mi smo za vas pripravili zanimive tematske programe v športnem duhu, da bo vaš slavljenec doživel rojstni dan, ki ga ne bo nikoli pozabil.

Otroci na naših praznovanjih uživajo skupaj s strokovno usposobljenimi animatorji, ki poskrbijo za zabavne in kreativne aktivnosti. Vedno se imamo fajn, saj ustvarjamo sproščeno vzdušje, da se otroci počutijo odlično. Naši animatorji se prilagodijo skupini otrok, tako da vsaka zabava postane prava rojstnodnevna pustolovščina. Otroci so vedno znova navdušeni nad našimi praznovanji in komaj čakajo na naslednjo priložnost.

Program in aktivnosti prilagodimo željam in sposobnostim otrok, poskrbimo pa tudi za okusno pogostitev. Tako v celoti prevzamemo organizacijo in izvedbo praznovanja rojstnega dne, vi pa se lahko sprostite in uživate v praznovanju skupaj z vašim otrokom. 

Super športni dnevi

Šole, potrebujete prostor za izvedbo športnega dne ali pomoč pri organizaciji? Omogočamo uporabo svojih objektov za vse mariborske osnovne in srednje šole. Učenci in dijaki tako na naših površinah urijo svoje športne sposobnosti v obliki rednih ur športne vzgoje ali v obliki športnih dni.

Šole lahko najamete naše prostore ali objekte za naslednje športne panoge: atletika, odbojka, košarka, nogomet, plavanje, badminton, kegljanje, namizni tenis, borilni športi.

Športni dnevi se lahko izvajajo skozi vse leto, na osnovi vaših potreb pa se lahko z odgovornimi sodelavci dogovorite o ceni uporabe objektov in morebitni organizaciji športnega dne. Pri izvedbi športnega dne vam po želji pomaga tudi naš strokovni kader.

Rekreativno izobraževanje spodbuja zdrave življenjske navade in razgibano življenje