Oglasne površine

Povečajte prepoznavnost vaše blagovne znamke

Iščete oglasne površine, s katerimi boste lahko učinkovito nagovarjali ključne ciljne skupine in izpostavili vašo blagovno znamko? V družbi Šport Maribor vam ponujamo edinstveno priložnost, da povečate svojo prepoznavnost v samem srcu Maribora. Naše oglasne površine v številnih športnih objektih ter drugih atraktivnih lokacijah v mestu vam omogočajo, da dosežete širok spekter potencialnih strank in privabite njihovo pozornost.

Ne glede na to, ali gre za športni dogodek, koncert, sejem ali drug dogodek, naše oglasne površine so popolne za izpostavitev vaše blagovne znamke. S strateško postavitvijo zagotavljajo visoko vidljivost in učinkovit doseg vašega sporočila.

Pokažite se svojim kupcem, strankam ali naročnikom in ustvarite močno prisotnost na trgu. Naša ekipa vam bo pomagala izbrati najboljše lokacije za vaše oglaševanje in poskrbela za vse podrobnosti, da bo vaša kampanja dosegla maksimalen učinek. Z oglaševanjem pri Športu Maribor boste naredili korak naprej k uspehu vaše blagovne znamke.

Digitalno oglaševanje

TRANSPARENTI IN ZASTAVE

Zvokovno oglaševanje

KREATIVNA OGLASNA MESTA

Brendirajte se z navijanjem

V naših športnih objektih potekajo redne vadbe športnih klubov ter številne športne, zabavne in druge prireditve. Letno nas skupaj obišče okoli 1.000.000 obiskovalcev, kar ponuja izjemno priložnost za oglaševanje. Naše dogodke spremljajo tudi mediji s pribl. 15 neposrednimi TV-prenosi in več kot 200 posnetki prireditev letno. Poleg tega organiziramo pribl. 16 zabavno-glasbenih prireditev in več kot 1.300 različnih športnih in drugih dogodkov.

Z oglasnimi površinami v notranjih prostorih kot tudi na zunanjih površinah vam zagotavljamo odlične priložnosti, da nagovorite svoje ciljne skupine. Ne glede na to, ali želite oglaševati med športnimi tekmovanji, koncerti ali drugimi prireditvami, naši objekti vam omogočajo, da dosežete široko in raznovrstno občinstvo.

Izberite Šport Maribor za vašega partnerja v oglaševanju in ustvarite vidno prisotnost, ki bo okrepila vašo blagovno znamko ter vam pomagala uresničiti vašo poslovno vizijo.

Koristne povezave

Želite prodati več?

Prelistajte našo brošuro.

Galerija oglasnih mest

Izkoristite prednosti oglaševanja na športnih in množičnih dogodkih pri Športu Maribor in postavite svojo blagovno znamko v ospredje tam, kjer je vidnost zagotovljena.

Oglaševanje na športnih in drugih množičnih dogodkih prinaša izjemne prednosti, saj so vse oči uprte v dogajanje na prizorišču, kar zagotavlja vrhunsko vidnost vaše blagovne znamke. V trenutkih, ko občinstvo sledi vsaki potezi športnikov ali nastopajočih, so vaša oglasna sporočila izpostavljena širokemu občinstvu, ki je popolnoma osredotočeno na dogajanje, del katerega ste. Ta visoka stopnja angažiranosti gledalcev povečuje učinkovitost vašega oglaševanja, saj vaša blagovna znamka postane del nepozabne izkušnje, ki jo obiskovalci odnesejo s seboj.

Z izbiro oglasnih površin na naših športnih in drugih prizoriščih boste zagotovo dosegli svojo ciljno skupino. Naša lokacija omogoča stalno prisotnost vaših sporočil, medtem ko se obiskovalci uživajo v vrhunskih dogodkih. S tem, ko so vaši oglasi postavljeni na mestih z največjo pozornostjo, kot so dvorane, stadioni in drugi športni objekti, zagotovite, da bodo vaše promocije videne in zapomnjene. Poleg tega naši dogodki pogosto pritegnejo medijsko pozornost, kar še dodatno poveča doseg vašega oglaševanja. Vaša blagovna znamka bo tako prisotna ne le pred obiskovalci na prizorišču, temveč tudi pred širšo javnostjo, ki spremlja dogodke preko medijev.

Športni objekti

Košarkaško igrišče Iva Daneua

Košarkaško igrišče Gorana Dragića

Nogometna igrišča Tabor

Dvorana Lukna

Teniški park Tabor

Dvorana Tabor

Pristan

Ledna dvorana

Ljudski vrt

Teniški park Ljudski vrt

Hipodrom Kamnica

Atletski stadion Poljane

Mariborski otok