Teniški park Ljudski vrt

Teniški park Ljudski vrt 

Deli vsebino:

Navdušenci nad tenisom, vabljeni v teniški park Ljudski vrt, center teniškega kluba Branik, kateri organizira in vodi šolo tenisa ter teniška tekmovanja, hkrati pa ponuja dovolj priložnosti tudi za rekreativni tenis.  Teniški park je tako pravi kraj tako za prve teniške korake kot tudi tekmovalni tenis ali rekreacijo.

Skozi celo leto je teniški park Ljudski vrt priljubljeno stičišče rekreativcev, teniških veteranov in profesionalcev, ki jih združuje TK Branik, veselje do igranja tenisa, druženje ter ljubezen do tenisa. TK Branik tako ni zgolj objekt za uro teniške igre, članstvo v klubu pomeni tudi druženje, spremljanje klubskih dogajanj in prisotnost na organiziranih dogodkih.

V zadnjih dveh letih je bilo v teniškem parku opravljeno veliko infrastrukturnih posegov – ureditev dotrajanih garderob, sanitarij, gostinskega lokala, okolja, izgradnja hard court igrišča z dodatnimi otroškimi igrišči, … In v tej smeri si prizadeva teniški park tudi nadaljevati s smelimi načrti, do urejenih igrišč in klubskih prostorov do uresničitve dolgoletnih želja, to je izgradnja nove teniške dvorane.

Želite igrati tenis?

Vabljeni!

Več
E-pošta:
Telefonska številka:
Lokacija:
Trenutno ni nobenih novic.
Trenutno ni nobenih prireditev.

Tenis

Opis
EM
cena brez DDV
cena z 9,5 % DDV
cena z 22 % DDV
Uporaba igrišča
ura
6,09
6,67
7,43
Uporaba igrišča – 12 igrišč
ura
73,10
80,04
89,18
Uporaba dvorane z 2 igriščema
ura
41,10
45,00
50,14

Več
Dostopnost