VELIKONOČNI PRAZNIKI – delovni čas !

VELIKONOČNI PRAZNIKI – delovni čas ! 

KOPALIŠČE PRISTAN:

  • NEDELJA - 9.4. - ZAPRTO
  • PONEDELJEK - 10.4. - NEDELJSKI delovni čas (8.00 - 20.00)
  • ČETRTEK 27.4. - NEDELJSKI delovni čas (8.00 - 20.00)
  • PONEDELJEK 1.5. - ZAPRTO
  • TOREK 2.5. - NEDELJSKI delovni čas (8.00 - 20.00)

LEDNA DVORANA je od 31.3.2023 za REKREACIJO zaprta.

Deli vsebino:

Kopališče Pristan je pravo mesto za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov. Na 1,875 m2 kopalne površine so v kopališču na voljo 3 bazeni in čofotalnik za najmlajše, pa tudi vsa potrebna plavalna oprema. Kopališče Pristan je dom številnim športnim klubom, v njem pa ne manjka niti sejna soba.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Pred bližajočo se kopalno sezono na Mariborskem otoku je upravljavec kopališča, podjetje Šport Maribor iz Skupine JHMB, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor znova pristopil k dobrodelni akciji »Karta za otroka«.

Zakorakali smo v mesec junij, kar pomeni, da se bližamo koncu šolskega leta in že mislimo na počitnice. In ob tem seveda vsi pomislimo na morje ali osvežitev v bazenih.

V organizaciji podjetja Šport Maribor iz Skupine JHMB se je minulo nedeljo, 2. junija, na Trgu Leona Štuklja odvil turnir za državno prvenstvo v košarki 3 × 3 – Držav’c. Na njem je sodelovalo skupno 40 ekip, ki so nastopile v šestih kategorijah.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.

Dostopnost