TEKME 23.3. – 27.3. // LUKNA, ŠP TABOR

TEKME 23.3. – 27.3. // LUKNA, ŠP TABOR 

DVORANA LUKNA:

SREDA 23.3.2022

  • ob 17.30 – 1.SKL ZA ŽENSKE:

ŽKD VBO MARIBOR: KK LEDITA - članice

  • Ob 20.00 - ČETRTFINALE  DRŽAVNEGA PRVENSTVA v ODBOJKI - 1.TEKMA

OK MERKUR MARIBOR : HIŠA NA KOLESIH - člani

SOBOTA 26.3.2022

Ob 18.00 - POLFINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA ODBOJKA ženske – 1.TEKMA

OK NOVA KBM : ŠEMPETER/GROSUPLJE

NEDELJA 27.3.2022

2. SKL ZA MOŠKE

19.00 AKK BRANIK : KK POSTOJNA

 

ŠPORTNI PARK TABOR - NOGOMET

SOBOTA, 26.3.2022

OB 10h - Ligaška nogometna tekma  - dečki U-15

NK Maribor : NŠ Jarenina - Pesnica

OB 12h - Prijateljska nogometna tekma - deklice U-15

ŽNK MB Tabor : ŽNK Pomurje

 

Deli vsebino:

Dvorana Lukna je športna dvorana z največjo talno površino v Sloveniji. Dvorano je možno pregraditi na 2 košarkarski ali 4 odbojkarska igrišča, 6 igrišč za badminton, igrišča za namizni tenis ali površine za borilne športe. Primerna pa je tudi za kulturne in zabavne prireditve.

Kontakt:

Nogometna igrišča Tabor zajemajo štiri nogometna igrišča, na katerih trenira večje število nogometnih in rugby klubov. Velike zelene površine omogočajo zabavo z žogo profesionalcem, pa tudi družinam z otroki in prijateljem, ki jih druži veselje po skupinski rekreaciji.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V obdobju med 19. in 29. oktobrom 2022 bo v Mariboru potekal mednarodni boksarski turnir SILVER BELT TOURNAMENT. Turnir je svetovnega pomena, potekal bo pod okriljem Svetovne boksarske organizacije in Boksarske zveze Slovenije.

Obvestili smo vas že, da je kopališče PRISTAN ponovno odprto. Tudi to, da so savne v kopališču Pristan oddane v najem in da jih najemnik pospešeno pripravlja na novo odprtje. Pomembna informacija za imetnike letnih vstopnic za savno, ki svojih kart, zavoljo COVID-a, niso mogli izkoristiti..

V petek, 2.9.2022, v centru Maribora na Glavnem trgu odkrivamo digitalni odštevalnik OFEM, hkrati pa bo svoje dejavnosti predstavila tudi Skupina JHMB, katere del je tudi naša družba – Šport Maribor. 💜

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.