Ta vikend pestro dogajanje na mariborskih športnih objektih

Ta vikend pestro dogajanje na mariborskih športnih objektih 

Objekti v upravljanju družbe Šport Maribor iz Skupine JHMB bodo ta vikend prizorišče zanimivih dogodkov.

»POOL PARTY« na Mariborskem otoku

Za vse ljubitelje poletja, vode, glasbe in zabave Šport Maribor v soboto, 26. 8. 2023, pripravlja dogodek z imenom »POOL PARTY NA MARIBORSKEM OTOKU«. Odlični DJ-ji bodo poskrbeli, da bodo obiskovalci zaplesali v ritmih poletnih hitov. Dopoldan bo dogajanje popestril spektakel borilnih veščin, popoldan pa bodo obiskovalci lahko občudovali čudovite kreacije na modni reviji. Obeta se dan, poln glasbe, smeha, športa in mode.

NiceHash EPICENTER 22 v Dvorani Tabor

Mariborska Dvorana Tabor bo 26. in 27. avgusta 2023 gostila najdlje aktiven e-športni in gaming dogodek v Sloveniji! Ta vključuje tekmovanja v vseh najpopularnejših igrah, kot so Fortnite, CS:GO, LoL, Valorant idr. z bogatimi denarnimi skladi za najboljše in s komentiranimi prenosi v živo.

Ob tem bo navzoča vrsta razstavljavcev s področij gaminga in tehnologije, športnih in zabavnih aktivnosti, na voljo bodo ogledi naših in tujih prenosov na projekcijah. Prav tako program obsega serijo zabavnih izzivov v old school naslovih, zabavne športne aktivacije, VR-areno in dirkaško območje ter nepozabno glasbeno spremljavo celo noč s koncertom in DJ setom.

Dogodka se bodo udeležili vsi največji slovenski ustvarjalci vsebin iz sveta videoiger, ki bodo prenašali utrinke z dogodka v obliki storyjev, livestreamov in seveda YouTube ter TikTok posnetkov.

Deli vsebino:

Morda vas zanima tudi... 

Pred bližajočo se kopalno sezono na Mariborskem otoku je upravljavec kopališča, podjetje Šport Maribor iz Skupine JHMB, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor znova pristopil k dobrodelni akciji »Karta za otroka«.

Zakorakali smo v mesec junij, kar pomeni, da se bližamo koncu šolskega leta in že mislimo na počitnice. In ob tem seveda vsi pomislimo na morje ali osvežitev v bazenih.

V organizaciji podjetja Šport Maribor iz Skupine JHMB se je minulo nedeljo, 2. junija, na Trgu Leona Štuklja odvil turnir za državno prvenstvo v košarki 3 × 3 – Držav’c. Na njem je sodelovalo skupno 40 ekip, ki so nastopile v šestih kategorijah.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.

Dostopnost