Skupina JHMB z vami in odkritje odštevalnika OFEM 2023 !

Skupina JHMB z vami in odkritje odštevalnika OFEM 2023 ! 

ı Odštevamo.. ⏱🎉 ı
 
Naj se odštevanje do Olimpijskega festivala evropske mladine 2023 - prične!
 
V petek, 2.9.2022, v centru Maribora na Glavnem trgu odkrivamo digitalni odštevalnik OFEM, hkrati pa bo svoje dejavnosti predstavila tudi Skupina JHMB , katere del je tudi naša družba - Šport Maribor. 💜
 
Med 12. in 15. uro vas vabimo na prijetno druženje in odkritje odštevalnika OFEM, kjer boste lahko zavrteli »kolo sreče« in z malo sreče prejeli praktične nagrade.
 
Razveselili vas bomo tudi s slastnimi gratis palačinkami, različnimi razvedrilno-športnimi aktivnostmi za otroke in mlade po srcu ter vragolijami našega lisjaka Foksija. 🦊
 
V prijetnem vzdušju boste lahko izvedeli več o velikem mednarodnem športnem festivalu - OFEM 2023 Maribor, hkrati pa izvedeli marsikaj novega o povezovanju podjetij skupine JHMB (Energetika Maribor, Mariborski vodovod, Marprom, Nigrad, Pogrebno podjetje, Snaga in Šport Maribor). 💈
 
Mi že komaj čakamo! Se vidimo v petek! 🔥
 
#ŠportMARIBOR #OFEM2023Maribor #JHMBzVami #ODŠTEVALNIK 🎉

Deli vsebino:

Morda vas zanima tudi... 

V obdobju med 19. in 29. oktobrom 2022 bo v Mariboru potekal mednarodni boksarski turnir SILVER BELT TOURNAMENT. Turnir je svetovnega pomena, potekal bo pod okriljem Svetovne boksarske organizacije in Boksarske zveze Slovenije.

Obvestili smo vas že, da je kopališče PRISTAN ponovno odprto. Tudi to, da so savne v kopališču Pristan oddane v najem in da jih najemnik pospešeno pripravlja na novo odprtje. Pomembna informacija za imetnike letnih vstopnic za savno, ki svojih kart, zavoljo COVID-a, niso mogli izkoristiti..

Organizator turnirja je Nogometni klub Maribor Tabor, odvijal se bo ta vikend, na odlično pripravljenih igriščih v Športnem parku Tabor.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.