Dvorana TABOR – BOKS – Silver Belt Tournament Maribor

Dvorana TABOR – BOKS – Silver Belt Tournament Maribor 

Za gladko izvedbo turnirja k sodelovanju vabimo tudi prostovoljce in prostovoljke, ki bi želeli aktivno sodelovati pri izvedbi turnirja in doživeti turnir takšnega ranga "od blizu".

Večina delovnih nalog, vezanih na pomoč pri izvedbi turnirja, bo potekala na prizorišču turnirja v Dvorani Tabor, nekatere naloge pa se pričnejo že dan ali dva pred uradnim pričetkom, več informacij o področjih dela najdete TUKAJ.

Prostovoljcem ponujamo:

  • sklenjen dogovor o prostovoljskem delu;
  • uniformo turnirja;
  • goodie bag (paket dobrodošlice);
  • topel obrok v času dela;
  • zavarovanje za čas trajanja dogodka;
  • potrdilo/certifikat o opravljenem delu z navedbo ur in opisa del, ki ga lahko uporabite kot referenco;
  • možnost brezplačnega javnega prevoza po Mariboru;
  • možnost prenočišča v primeru večje oddaljenosti od Maribora (več kot 70 km);
  • povračilo potnih stroškov;
  • mentorsko podporo in pomoč.

Pred pričetkom dela bomo organizirali izobraževanje za prostovoljce, na katerem boste dobili več informacij o dogodku, področjih in načinu dela, preverili bomo vaša in naša pričakovanja in sklenili dogovore o prostovoljskem delu. Točen termin izobraževanja sporočimo ob prijavi. Udeležba je obvezna in je pogoj za sodelovanje na turnirju.

Pogoji sodelovanja so starost nad 18 let, osnovno znanje angleškega jezika, razpoložljivost vsaj 5 dni tekom turnirja, samostojnost in odgovornost.

Prijave sprejemamo do 7. oktobra 2022. Prijaviš se lahko TUKAJ.

Za vse dodatne informacije je na voljo koordinatorica prostovoljstva na turnirju Tanja Veber,  silverbelt@eyof-maribor.com ali 051 659 929.

Veselimo se vaše prijave in skupnega soustvarjanja turnirja!

Ekipa Silver Belt Tournament

Deli vsebino:

Dvorana Tabor je športni objekt s skupno 118 prostori, ki omogočajo prostor za vadbo in tekmovanja, v dvorani pa prirejamo tudi različne glasbene in športne prireditve. Dvorana Tabor je primerna za košarko, odbojko, badminton, kondicijske treninge, namizni tenis, kegljišče, fitnes, borilne športne, na voljo pa so tudi masažne sobe, sobe za izvedbo seminarjev ter gostinski lokal.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Obvestili smo vas že, da je kopališče PRISTAN ponovno odprto. Tudi to, da so savne v kopališču Pristan oddane v najem in da jih najemnik pospešeno pripravlja na novo odprtje. Pomembna informacija za imetnike letnih vstopnic za savno, ki svojih kart, zavoljo COVID-a, niso mogli izkoristiti..

V petek, 2.9.2022, v centru Maribora na Glavnem trgu odkrivamo digitalni odštevalnik OFEM, hkrati pa bo svoje dejavnosti predstavila tudi Skupina JHMB, katere del je tudi naša družba – Šport Maribor. 💜

Organizator turnirja je Nogometni klub Maribor Tabor, odvijal se bo ta vikend, na odlično pripravljenih igriščih v Športnem parku Tabor.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.