Si za igro odbojke, košarke ali badmintona?

Si za igro odbojke, košarke ali badmintona? 

Si za igro odbojke, košarke ali badmintona?

Ob teh deževnih dnevih je v dvorani ŽŠD še nekaj prostih terminov ob večerih. Kot nalašč zate in za tvoje prijatelje!

 

Prosti termini:

  • ponedeljek / 21.00 – 22.00 / badminton
  • torek / 21.00 – 22.00 / badminton, odbojka, košarka
  • sreda / 21.00 – 22.00 / badminton
  • četrtek / 21.00 – 22.00 / badminton
  • petek / 20.00 – 22.00 / badminton, odbojka, košarka

dvorana žšd odbojka badminton košarka

Cenik:

  • 10 EUR/ura za igrišče badmintona
  • 60 EUR/ura za odbojko/košarko

Možna je tudi izposoja žog.

Info in rezervacija: 041/667 – 590

Deli vsebino:

Večnamenska dvorana ŽŠD, ki se razprostira na 850 m2, nudi kakovostne pogoje za rekreacijo. V dvorani je 6 igrišč za badminton, ne manjka pa niti igrišče za košarko in odbojko. V dvorani redno trenira več mariborskih klubov, v njej pa ima svoj prostor tudi biljard klub Gomes, ki je na voljo tudi rekreativcem.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V obdobju med 19. in 29. oktobrom 2022 bo v Mariboru potekal mednarodni boksarski turnir SILVER BELT TOURNAMENT. Turnir je svetovnega pomena, potekal bo pod okriljem Svetovne boksarske organizacije in Boksarske zveze Slovenije.

Obvestili smo vas že, da je kopališče PRISTAN ponovno odprto. Tudi to, da so savne v kopališču Pristan oddane v najem in da jih najemnik pospešeno pripravlja na novo odprtje. Pomembna informacija za imetnike letnih vstopnic za savno, ki svojih kart, zavoljo COVID-a, niso mogli izkoristiti..

V petek, 2.9.2022, v centru Maribora na Glavnem trgu odkrivamo digitalni odštevalnik OFEM, hkrati pa bo svoje dejavnosti predstavila tudi Skupina JHMB, katere del je tudi naša družba – Šport Maribor. 💜

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.