SAVNE v kopališču PRISTAN – obvestilo

SAVNE v kopališču PRISTAN – obvestilo 

ı SAVNE v PRISTANU 🔜 🔥 ı
 
Kot ste verjetno opazili, so vsa vaša vprašanja preusmerjena na nove najemnike savn, to je podjetje 𝙐𝙣𝙞𝙛𝙞𝙩𝙣𝙚𝙨 d.o.o., ki ima v naših prostorih že v najemu 𝙛𝙞𝙩𝙣𝙚𝙨 in zdaj ob 𝙨𝙖𝙫𝙣𝙖𝙝 tudi 𝙜𝙤𝙨𝙩𝙞𝙣𝙨𝙠𝙞 𝙡𝙤𝙠𝙖𝙡, v avli kopališča 𝙋𝙧𝙞𝙨𝙩𝙖𝙣. 🤝
 
Zato vas prosimo še tukaj, vsa vaša vprašanja: o točnem datumu otvoritve, cenah, delovnem času in vsem ostalem, obrnite se direktno na njih:
▶️ UniFit Slovenija (FB)
▶️ UniSPA (FB)
▶️ spletna stran: https://unifit.si/
Z veseljem vam bodo pomagali in vas povabili k prvemu obisku. 🤩
 
Mi nove vsebine že z nestrpnostjo pričakujemo. 🥳
 
#SavneMARIBOR #ŠportMARIBOR #UniSPA #VROČEbo 💜

Deli vsebino:

Kopališče Pristan je pravo mesto za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov. Na 1,875 m2 kopalne površine so v kopališču na voljo 3 bazeni in čofotalnik za najmlajše, pa tudi vsa potrebna plavalna oprema. Kopališče Pristan je dom številnim športnim klubom, v njem pa ne manjka niti sejna soba.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Ali vemo kdo je bil gospod Tone Božič?
Prepričani smo, da večina plavalcev skoraj zagotovo.

Diskaš? Drsaš? Potem je za tem klikom nekaj zate..

14. septembra 2022 je bilo objavljeno sporočilo za javnost, ki pojasnjuje stališče družbe Šport Maribor d.o.o. – glede neizkoriščenih vstopnic za savno v sezoni 2021/22.

Hkrati smo vas pozvali, da nas kontaktirate potom priložene povezave, da vam sorazmerni delež povrnemo. In potem..

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.