Prilagojeno obratovanje olimpijskega bazena v kopališču Pristan

Prilagojeno obratovanje olimpijskega bazena v kopališču Pristan 

Olimpijski bazen kopališča Pristan v upravljanju Športa Maribor iz Skupine JHMB bo obratoval samo na polovični, 25-metrski razdalji – na voljo bo 6 prog:

  • v nedeljo, 28. januarja 2024  med 10. in 14. uro ter med 18. in 20. uro,
  • v ponedeljek, 29. januarja 2024 med 10. in 12. 30. uro.

Rekreativne obiskovalce kopališča prosimo za razumevanje.

Deli vsebino:

Kopališče Pristan je pravo mesto za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov. Na 1,875 m2 kopalne površine so v kopališču na voljo 3 bazeni in čofotalnik za najmlajše, pa tudi vsa potrebna plavalna oprema. Kopališče Pristan je dom številnim športnim klubom, v njem pa ne manjka niti sejna soba.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V mesecu marcu nam v Kopališču Pristan zagotovo ne bo dolgčas. Gostili bomo namreč tekmo za državno prvenstvo in Kvalifikacijski turnir za evropsko mladinsko prvenstvo v vaterpolu U19 (EUROPEAN AQUATICS WATERPOLO U19 QUALIFICATION TOURNAMENT 2024), zato bo olimpijski bazen v določenih terminih delno ali v celoti zaprt za rekreativne kopalce.

V času zimskih počitnic, med 26. februarjem in 1. marcem 2024, smo v Ledni dvorani pripravili pester počitniški program.

V času zimskih počitnic, med 26. februarjem in 1. marcem 2024, bo v Ledni dvorani v Mariboru v soorganizaciji podjetja Šport Maribor iz skupine JHMB, potekal hokejski kamp pod vodstvom nekdanjega NHL profesionalnega igralca in lovca na talente za klub »New York Rangers«,  Shaona Morrisonna.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.

Dostopnost