Rekreacija v Pristanu tudi na praznični 8. februar

Rekreacija v Pristanu tudi na praznični 8. februar 

Obveščamo vas, da bo na praznični dan, 8. februarja, kopališče Pristan obratovalo po nedeljskem delovnem času, to je od 8. do 20. ure.

Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno preživljanje časa v vodi. Uživajte v vsakem trenutku, ki ga preživite v bazenu, saj je to čas, ko lahko najdete svoj notranji mir in se povežete z elementi vode.

Deli vsebino:

Kopališče Pristan je pravo mesto za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov. Na 1,875 m2 kopalne površine so v kopališču na voljo 3 bazeni in čofotalnik za najmlajše, pa tudi vsa potrebna plavalna oprema. Kopališče Pristan je dom številnim športnim klubom, v njem pa ne manjka niti sejna soba.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V mesecu marcu nam v Kopališču Pristan zagotovo ne bo dolgčas. Gostili bomo namreč tekmo za državno prvenstvo in Kvalifikacijski turnir za evropsko mladinsko prvenstvo v vaterpolu U19 (EUROPEAN AQUATICS WATERPOLO U19 QUALIFICATION TOURNAMENT 2024), zato bo olimpijski bazen v določenih terminih delno ali v celoti zaprt za rekreativne kopalce.

V času zimskih počitnic, med 26. februarjem in 1. marcem 2024, smo v Ledni dvorani pripravili pester počitniški program.

V času zimskih počitnic, med 26. februarjem in 1. marcem 2024, bo v Ledni dvorani v Mariboru v soorganizaciji podjetja Šport Maribor iz skupine JHMB, potekal hokejski kamp pod vodstvom nekdanjega NHL profesionalnega igralca in lovca na talente za klub »New York Rangers«,  Shaona Morrisonna.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.

Dostopnost