Popolno zaprtje parkirišča pred dvorano Tabor

Popolno zaprtje parkirišča pred dvorano Tabor 

V torek, 14. maja, bomo v Mariboru praznovali dan Slovenske vojske. Zaradi priprav na dogodek bo parkirišče pred dvorano Tabor POPOLNOMA ZAPRTO od nedelje, 12. maja, od 6. ure dalje, do srede, 15. maja, do 14. ure.

V podjetju Šport Maribor smo ponosni, da je Slovenska vojska za praznovanje tako pomembnega dogodka izbrala prav našo dvorano Tabor. V dvorani in pred njo boste ta dan lahko spremljali celodnevno dogajanje in ob tem spoznavali različne poklice, ki jih opravljajo pripadnice in pripadniki Slovenske vojske – od pilotov, vojakov pehotne enote, glasbenikov, vodnikov psov in upravljavcev dronov do zdravstvenih tehnikov, inženirjev in pripadnikov športne enote.

Večerni program se bo začel ob 18. uri s protokolarno slovesnostjo, ki ji bo sledil koncert Big banda Orkestra Slovenske vojske z gosti, znanimi slovenskimi glasbenicami in glasbeniki. Zabavali vas bodo Nina Pušlar, Vlado Kreslin, Tomislav Jovanović Tokac in Leopold I., na sporedu pa bo tudi glasbeno presenečenje.

Obiskovalce dogodka obveščamo, da lahko za obisk prireditve koristite parkirišča vzdolž Koresove ulice, parkirišča na Popovičevi ulici ter parkirišča pred Ikona centrom Maribor.

Veselimo se vašega obiska.

Deli vsebino:

Dvorana Tabor je športni objekt s skupno 118 prostori, ki omogočajo prostor za vadbo in tekmovanja, v dvorani pa prirejamo tudi različne glasbene in športne prireditve. Dvorana Tabor je primerna za košarko, odbojko, badminton, kondicijske treninge, namizni tenis, kegljišče, fitnes, borilne športne, na voljo pa so tudi masažne sobe, sobe za izvedbo seminarjev ter gostinski lokal.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V sredo, 22. maja, bo v Kopališču Pristan potekalo finale državnega prvenstva za člane v vaterpolu, med ekipama AVK Maribor in AVK Triglav Kranj.

Podjetje Nigrad d.o.o. je danes, 16. maja, pričelo s sanacijo asfaltnega vozišča na Koresovi ulici.

Odpovedane prireditve organizatorja Star Entertainment GmbH

 Obveščamo vas, da so prireditve organizatorja Star Entertainment GmbH, predvidene 19. in 20. maja 2024 v dvorani Tabor v Mariboru:

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.

Dostopnost