POLJANE MARIBOR – ATLETSKI POKAL SLOVENIJE za mlajše mladinke in mladince

POLJANE MARIBOR – ATLETSKI POKAL SLOVENIJE za mlajše mladinke in mladince 

Tekmovanje je eno najbolj množičnih tekmovanj v koledarju Atletske zveze Slovenije. Organizator se je izjemno pripravil na dogodek in ob pomoči upravljalca Šport Maribor, ter MO Maribor zagotovil 90 novih ovir in zapreke za nemoteno izvedbo. Ker to tekmovanje šteje atletom kot preizkušnja več za dosego potrebnih norm za odhod na 16. Olimpijski festival evropske mladine in za Evropsko mlajše mladinski prvenstvo, ki bo letos v Izraelu meseca julija, lahko pričakujemo zanimive in ogorčene boje za kolajne, za pokalne naslove in za norme. Organizatorju pa bo tekma v pomoč pri pripravi vseh služb, ki bodo v letu 2023 v Mariboru v sklopu OFEM-a 2023 izvedle tudi atletsko tekmovanje. Nekatere od atletov bomo prihodnje leto gledali zagotovo tudi na Poljanah, ko bo Maribor gostitelj najboljšim evropskim mladim športnikom.

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Atletski stadion Poljane je pravo mesto za vse navdušence nad atletiko. Na njem se letno zgodi ogromno število atletskih tekmovanj, pa tudi drugih dogodkov, prireditev in aktivnosti. Čez dan na njem potekajo večinoma vadbe in treningi, proti večeru pa je stadion na voljo tudi rekreativcem.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Delovni čas kopališča PRISTAN med prazniki..

Če si že od nekdaj želiš okusiti občutek breztežnosti in lebdenja v prostoru, kjer se tvoji čuti izostrijo, običajne skrbi pa izzvenijo, je sedaj pravi čas, da to željo izpolniš!

Plavalke in plavalci štirih držav so pretekli konec tedna v mariborskem bazenu Pristan tradicionalno nastopili na Četveroboju narodov.

Končne zmage se je veselila Hrvaška pred Srbijo, Slovenijo ter Bosno in Hercegovino. Slovenske plavalke so zmagale v kategoriji kadetinj, v kategorijah mladink in mladincev ter kadetov pa so bili naši tretji. V kategoriji kadetinj in kadetov skupno je bila Slovenija druga, v kategoriji mladink in mladincev skupno pa tretja. (PZS)

 

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.