POLJANE MARIBOR – ATLETSKI POKAL SLOVENIJE za mlajše mladinke in mladince

POLJANE MARIBOR – ATLETSKI POKAL SLOVENIJE za mlajše mladinke in mladince 

Tekmovanje je eno najbolj množičnih tekmovanj v koledarju Atletske zveze Slovenije. Organizator se je izjemno pripravil na dogodek in ob pomoči upravljalca Šport Maribor, ter MO Maribor zagotovil 90 novih ovir in zapreke za nemoteno izvedbo. Ker to tekmovanje šteje atletom kot preizkušnja več za dosego potrebnih norm za odhod na 16. Olimpijski festival evropske mladine in za Evropsko mlajše mladinski prvenstvo, ki bo letos v Izraelu meseca julija, lahko pričakujemo zanimive in ogorčene boje za kolajne, za pokalne naslove in za norme. Organizatorju pa bo tekma v pomoč pri pripravi vseh služb, ki bodo v letu 2023 v Mariboru v sklopu OFEM-a 2023 izvedle tudi atletsko tekmovanje. Nekatere od atletov bomo prihodnje leto gledali zagotovo tudi na Poljanah, ko bo Maribor gostitelj najboljšim evropskim mladim športnikom.

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Atletski stadion Poljane je pravo mesto za vse navdušence nad atletiko. Na njem se letno zgodi ogromno število atletskih tekmovanj, pa tudi drugih dogodkov, prireditev in aktivnosti. Čez dan na njem potekajo večinoma vadbe in treningi, proti večeru pa je stadion na voljo tudi rekreativcem.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Atletski stadion Poljane bo v soboto, 16. julija 2022, prizorišče zanimivih atletskih bojev. Na Poljanah se bo v 19 moških in v prav toliko ženskih disciplinah pomerilo skoraj 400 atletov in atletinj iz 5 držav. Tekmovanje se bo pričelo ob 09.00 uri, ko bomo spremljali najboljše mladince in mladinke reprezentanc U20 – Češke, Madžarske, Poljske, Slovaške in Slovenije.

Kratka pojasnitev delovnega časa našega naravnega bisera – Mariborskega otoka.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.