POLJANE MARIBOR – ATLETSKI POKAL SLOVENIJE za mlajše mladinke in mladince

POLJANE MARIBOR – ATLETSKI POKAL SLOVENIJE za mlajše mladinke in mladince 

Tekmovanje je eno najbolj množičnih tekmovanj v koledarju Atletske zveze Slovenije. Organizator se je izjemno pripravil na dogodek in ob pomoči upravljalca Šport Maribor, ter MO Maribor zagotovil 90 novih ovir in zapreke za nemoteno izvedbo. Ker to tekmovanje šteje atletom kot preizkušnja več za dosego potrebnih norm za odhod na 16. Olimpijski festival evropske mladine in za Evropsko mlajše mladinski prvenstvo, ki bo letos v Izraelu meseca julija, lahko pričakujemo zanimive in ogorčene boje za kolajne, za pokalne naslove in za norme. Organizatorju pa bo tekma v pomoč pri pripravi vseh služb, ki bodo v letu 2023 v Mariboru v sklopu OFEM-a 2023 izvedle tudi atletsko tekmovanje. Nekatere od atletov bomo prihodnje leto gledali zagotovo tudi na Poljanah, ko bo Maribor gostitelj najboljšim evropskim mladim športnikom.

Deli vsebino:

Atletski stadion Poljane je pravo mesto za vse navdušence nad atletiko. Na njem se letno zgodi ogromno število atletskih tekmovanj, pa tudi drugih dogodkov, prireditev in aktivnosti. Čez dan na njem potekajo večinoma vadbe in treningi, proti večeru pa je stadion na voljo tudi rekreativcem.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V obdobju med 19. in 29. oktobrom 2022 bo v Mariboru potekal mednarodni boksarski turnir SILVER BELT TOURNAMENT. Turnir je svetovnega pomena, potekal bo pod okriljem Svetovne boksarske organizacije in Boksarske zveze Slovenije.

Obvestili smo vas že, da je kopališče PRISTAN ponovno odprto. Tudi to, da so savne v kopališču Pristan oddane v najem in da jih najemnik pospešeno pripravlja na novo odprtje. Pomembna informacija za imetnike letnih vstopnic za savno, ki svojih kart, zavoljo COVID-a, niso mogli izkoristiti..

V petek, 2.9.2022, v centru Maribora na Glavnem trgu odkrivamo digitalni odštevalnik OFEM, hkrati pa bo svoje dejavnosti predstavila tudi Skupina JHMB, katere del je tudi naša družba – Šport Maribor. 💜

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.