PLAVAJ in SE ZABAVAJ! – Dan za spremembe.

PLAVAJ in SE ZABAVAJ! – Dan za spremembe. 

V ta namen bomo v soboto, 9. aprila, ob 14. uri odprli vrata kopališča Pristan in izvajali številne BREZPLAČNE AKTIVNOSTI:
💧 plavanje,
💧 vadba z lastno težo na napihljivi blazini v bazenu in
💧 poskusno potapljanje za otroke in odrasle.
❕ Zaradi omejenih kapacitet, se je za vse aktivnosti potrebno predhodno prijaviti.
Prijave sprejemamo do četrtka, 7. aprila do 24. ure oz. do zapolnitve prostih mest.
Zahvale za pomoč gredo partnerjem dogodka:

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kopališče Pristan je pravo mesto za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov. Na 1,875 m2 kopalne površine so v kopališču na voljo 3 bazeni in čofotalnik za najmlajše, pa tudi vsa potrebna plavalna oprema. Kopališče Pristan je dom številnim športnim klubom, v njem pa ne manjka niti sejna soba.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V nedeljo 8. maja 2022 je na stadionu na Poljanah potekal Atletski pokal Slovenije za mlajše mladince in mladinke. Organizator atletskega tekmovanja je AK Poljane Maribor. Na enodnevnem tekmovanju, ki poteka v nedeljo, 8. maja 2022 od 12.00 ure naprej, bo tekmovalo 450 atletov in atletinj iz 40 atletskih klubov, društev, sekcij in organizacij.

Delovni čas kopališča PRISTAN med prazniki..

Plavalke in plavalci štirih držav so pretekli konec tedna v mariborskem bazenu Pristan tradicionalno nastopili na Četveroboju narodov.

Končne zmage se je veselila Hrvaška pred Srbijo, Slovenijo ter Bosno in Hercegovino. Slovenske plavalke so zmagale v kategoriji kadetinj, v kategorijah mladink in mladincev ter kadetov pa so bili naši tretji. V kategoriji kadetinj in kadetov skupno je bila Slovenija druga, v kategoriji mladink in mladincev skupno pa tretja. (PZS)

 

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.