PLAVAJ in SE ZABAVAJ! – Dan za spremembe.

PLAVAJ in SE ZABAVAJ! – Dan za spremembe. 

V ta namen bomo v soboto, 9. aprila, ob 14. uri odprli vrata kopališča Pristan in izvajali številne BREZPLAČNE AKTIVNOSTI:
💧 plavanje,
💧 vadba z lastno težo na napihljivi blazini v bazenu in
💧 poskusno potapljanje za otroke in odrasle.
❕ Zaradi omejenih kapacitet, se je za vse aktivnosti potrebno predhodno prijaviti.
Prijave sprejemamo do četrtka, 7. aprila do 24. ure oz. do zapolnitve prostih mest.
Zahvale za pomoč gredo partnerjem dogodka:

Deli vsebino:

Kopališče Pristan je pravo mesto za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov. Na 1,875 m2 kopalne površine so v kopališču na voljo 3 bazeni in čofotalnik za najmlajše, pa tudi vsa potrebna plavalna oprema. Kopališče Pristan je dom številnim športnim klubom, v njem pa ne manjka niti sejna soba.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V obdobju med 19. in 29. oktobrom 2022 bo v Mariboru potekal mednarodni boksarski turnir SILVER BELT TOURNAMENT. Turnir je svetovnega pomena, potekal bo pod okriljem Svetovne boksarske organizacije in Boksarske zveze Slovenije.

Obvestili smo vas že, da je kopališče PRISTAN ponovno odprto. Tudi to, da so savne v kopališču Pristan oddane v najem in da jih najemnik pospešeno pripravlja na novo odprtje. Pomembna informacija za imetnike letnih vstopnic za savno, ki svojih kart, zavoljo COVID-a, niso mogli izkoristiti..

V petek, 2.9.2022, v centru Maribora na Glavnem trgu odkrivamo digitalni odštevalnik OFEM, hkrati pa bo svoje dejavnosti predstavila tudi Skupina JHMB, katere del je tudi naša družba – Šport Maribor. 💜

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.