Petar Grašo v razprodani Dvorani Tabor navdušil obiskovalce

Petar Grašo v razprodani Dvorani Tabor navdušil obiskovalce 

Hrvaški glasbenik Petar Grašo je navdušil mariborsko občinstvo na razprodanem koncertu, ki je potekal v Dvorani Tabor.

Koncert, ki se je odvil 20. maja letos, je pritegnil številne oboževalce in postregel z odlično glasbo ter nepozabnim vzdušjem. Petar Grašo je s svojim vokalom in karizmo obnorel občinstvo, ki je sproščeno uživalo ob njegovih največjih uspešnicah. Z izjemno energijo na odru je ustvaril nepozabno glasbeno izkušnjo, ki je pustila globok pečat pri vseh navzočih.

Razprodana Dvorana Tabor se je ponovno dokazala kot izjemno koncertno prizorišče, ki je gostilo že ogromno znanih izvajalcev od blizu in daleč.

Deli vsebino:

Morda vas zanima tudi... 

Minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han in župan Mestne občine Maribor Saša Arsenovič sta ob navzočnosti predsednika Vlade Republike Slovenije dr. Roberta Goloba v Mariboru slavnostno podpisala pogodbo o sofinanciranju investicije »Izgradnja atletske ogrevalne steze z rekonstrukcijo obstoječe tribune« v višini tri milijone evrov.

Obveščamo vas, da bo v soboto, 20.052023 potekalo tekmovanje v vaterpolu, zato bo olimpijski bazen zaprt med 17:30 in 21:00.

Obveščamo Vas, da bo v sredo, 17.05.2023 potekalo tekmovanje v vaterpolu, zato bo olimpijski bazen zaprt med 18:30 in 21:30 (22:00).

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.

Dostopnost