Otvoritev Pristana

Otvoritev Pristana 

Na vašo in našo željo odpiramo vrata Pristana za vse rekreativce, a zaradi okoliščin žal v nekoliko okrnjeni obliki. Vljudno prosimo za razumevanje.
 
  • Plavanje bo možno le v olimpijskem bazenu, saj je zgornja polovica Pristana zaradi obnovitvenih del do nadaljnjega zaprta za obiskovalce;
  • posledično bodo na voljo improvizirane garderobe, stvari se lahko odložijo na tribuni;
  • vhod bo medtem časom s spodnje/južne/dravske strani (po stopnicah do vrha/tribune, tam bo stacionirana recepcija).
 
Zavedamo se, da razmere niso najboljše, a smo se potrdili, da so najboljše v dani situaciji.
Zato še enkrat PROSIMO za razumevanje. 
 
Prav tako smo znižali cene vstopnic, in sicer za 20 %.
Vsem, ki ste lansko leto kupili sezonske karte in jih zaradi korona okoliščin niste mogli koristiti, le-te podaljšujemo za 7 mesecev (do konca marca 2021). 
Savne žal ostajajo zaprte, saj so locirane v starem delu Pristana, ki pa bo, vsaj kar se pogodbenih rokov tiče, v fazi gradbišča vsaj do 31.10.2021. Na nastalo situacijo res nimamo vpliva. Hvala za razumevanje.
Vsi, ki ste kupili kombinirane vstopnice (sauna + plavanje), vam le-te prav tako veljajo podaljšan čas, a le za plavanje.
 
Veselimo se vašega obiska in vam želimo veliko preplavanih dolžin!

Deli vsebino:

Kopališče Pristan je pravo mesto za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov. Na 1,875 m2 kopalne površine so v kopališču na voljo 3 bazeni in čofotalnik za najmlajše, pa tudi vsa potrebna plavalna oprema. Kopališče Pristan je dom številnim športnim klubom, v njem pa ne manjka niti sejna soba.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V obdobju med 19. in 29. oktobrom 2022 bo v Mariboru potekal mednarodni boksarski turnir SILVER BELT TOURNAMENT. Turnir je svetovnega pomena, potekal bo pod okriljem Svetovne boksarske organizacije in Boksarske zveze Slovenije.

Obvestili smo vas že, da je kopališče PRISTAN ponovno odprto. Tudi to, da so savne v kopališču Pristan oddane v najem in da jih najemnik pospešeno pripravlja na novo odprtje. Pomembna informacija za imetnike letnih vstopnic za savno, ki svojih kart, zavoljo COVID-a, niso mogli izkoristiti..

V petek, 2.9.2022, v centru Maribora na Glavnem trgu odkrivamo digitalni odštevalnik OFEM, hkrati pa bo svoje dejavnosti predstavila tudi Skupina JHMB, katere del je tudi naša družba – Šport Maribor. 💜

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.