Otvoritev Pristana

Otvoritev Pristana 

Na vašo in našo željo odpiramo vrata Pristana za vse rekreativce, a zaradi okoliščin žal v nekoliko okrnjeni obliki. Vljudno prosimo za razumevanje.
 
  • Plavanje bo možno le v olimpijskem bazenu, saj je zgornja polovica Pristana zaradi obnovitvenih del do nadaljnjega zaprta za obiskovalce;
  • posledično bodo na voljo improvizirane garderobe, stvari se lahko odložijo na tribuni;
  • vhod bo medtem časom s spodnje/južne/dravske strani (po stopnicah do vrha/tribune, tam bo stacionirana recepcija).
 
Zavedamo se, da razmere niso najboljše, a smo se potrdili, da so najboljše v dani situaciji.
Zato še enkrat PROSIMO za razumevanje. 
 
Prav tako smo znižali cene vstopnic, in sicer za 20 %.
Vsem, ki ste lansko leto kupili sezonske karte in jih zaradi korona okoliščin niste mogli koristiti, le-te podaljšujemo za 7 mesecev (do konca marca 2021). 
Savne žal ostajajo zaprte, saj so locirane v starem delu Pristana, ki pa bo, vsaj kar se pogodbenih rokov tiče, v fazi gradbišča vsaj do 31.10.2021. Na nastalo situacijo res nimamo vpliva. Hvala za razumevanje.
Vsi, ki ste kupili kombinirane vstopnice (sauna + plavanje), vam le-te prav tako veljajo podaljšan čas, a le za plavanje.
 
Veselimo se vašega obiska in vam želimo veliko preplavanih dolžin!

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kopališče Pristan je pravo mesto za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov. Na 1,875 m2 kopalne površine so v kopališču na voljo 3 bazeni in čofotalnik za najmlajše, pa tudi vsa potrebna plavalna oprema. Kopališče Pristan je dom številnim športnim klubom, v njem pa ne manjka niti sejna soba.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Tako kot vsako leto bodo tudi letos bazeni na Mariborskem otoku polni od 25. junija naprej.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.