OBVESTILO: SREDA 22. 2. – Odpoved rekreativnega termina drsanja v Ledni dvorani

OBVESTILO: SREDA 22. 2. – Odpoved rekreativnega termina drsanja v Ledni dvorani 

Ljubitelje rekreativnega drsanja obveščamo, da zaradi tekme v hokeju na ledu ODPADE TERMIN REKREATIVNEGA DRSANJA in sicer v SREDO, 22.02.2023 od 17.30 do 19.00 ure.

Šport Maribor d.o.o.

Deli vsebino:

Ledna dvorana je pravi prostor za vse, ki vas veseli šport na ledu. V dvorani se organizira in izvaja začetne ter nadaljevalne tečaje drsanja, športne dneve osnovnih in srednjih šol severovzhodne Slovenije, športno vzgojo študentov ter treninge in tekmovanja hokejistov in kegljačev na ledu.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Pred bližajočo se kopalno sezono na Mariborskem otoku je upravljavec kopališča, podjetje Šport Maribor iz Skupine JHMB, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor znova pristopil k dobrodelni akciji »Karta za otroka«.

Zakorakali smo v mesec junij, kar pomeni, da se bližamo koncu šolskega leta in že mislimo na počitnice. In ob tem seveda vsi pomislimo na morje ali osvežitev v bazenih.

V organizaciji podjetja Šport Maribor iz Skupine JHMB se je minulo nedeljo, 2. junija, na Trgu Leona Štuklja odvil turnir za državno prvenstvo v košarki 3 × 3 – Držav’c. Na njem je sodelovalo skupno 40 ekip, ki so nastopile v šestih kategorijah.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.

Dostopnost