OBVESTILO ORGANIZATORJA

OBVESTILO ORGANIZATORJA 

OBVESTILO ORGANIZATORJA

 

Odpovedane prireditve organizatorja

Star Entertainment GmbH

 

Obveščamo vas, da so prireditve organizatorja Star Entertainment GmbH, predvidene 19. in 20. maja 2024 v dvorani Tabor v Mariboru:

 

  1. maj 2024: ČAROBNA GLASBA HARRYJA POTTERJA ob 16. uri

 

  1. maj 2024: GLASBA HANSA ZIMMERJA IN DRUGIH ob 20. uri

 

  1. maj 2024: GLASBA IZ GOSPODARJA PRSTANOV, HOBITA IN PRSTANOV MOČI ob 20. uri

prestavljene na 4. in 5. januar 2025.

 

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. V kolikor vam nov termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete do 31. maja 2024 na prodajno mesto, kjer so bile kupljene in povrnjena vam bo kupnina.

Hvala za razumevanje.

 

Star Entertainment GmbH

Deli vsebino:

Dvorana Tabor je športni objekt s skupno 118 prostori, ki omogočajo prostor za vadbo in tekmovanja, v dvorani pa prirejamo tudi različne glasbene in športne prireditve. Dvorana Tabor je primerna za košarko, odbojko, badminton, kondicijske treninge, namizni tenis, kegljišče, fitnes, borilne športne, na voljo pa so tudi masažne sobe, sobe za izvedbo seminarjev ter gostinski lokal.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V sredo, 22. maja, bo v Kopališču Pristan potekalo finale državnega prvenstva za člane v vaterpolu, med ekipama AVK Maribor in AVK Triglav Kranj.

Podjetje Nigrad d.o.o. je danes, 16. maja, pričelo s sanacijo asfaltnega vozišča na Koresovi ulici.

V torek, 14. maja, bomo v Mariboru praznovali dan Slovenske vojske. Zaradi priprav na dogodek bo parkirišče pred dvorano Tabor POPOLNOMA ZAPRTO od nedelje, 12. maja, od 6. ure dalje, do srede, 15. maja, do 14. ure.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.

Dostopnost