Namizni tenis v dvorani Tabor

Namizni tenis v dvorani Tabor 

Več kot očitno nas bo dež še nekaj časa spremljal. Športne dejavnosti na prostem so posledično nekoliko onemogočene … zato te vabimo v dvorano Tabor na igro namiznega tenisa!

namizni tenis v dvorani tabor

Poleg najema mize si lahko izposodiš tudi loparje in žogice.

Ena ura najema mize stane 5 EUR/osebo, izposoja loparjev pa 1 EUR/osebo.

 

Prosti termini: ponedeljek, sreda, četrtek, petek 8.00-16.00 in 20.00-22.00, torek 12.00-16.00 in 20.00-22.00.

 

Rezervacije in info: 041 685 584 (recepcija dvorane Tabor).

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Dvorana Tabor je športni objekt s skupno 118 prostori, ki omogočajo prostor za vadbo in tekmovanja, v dvorani pa prirejamo tudi različne glasbene in športne prireditve. Dvorana Tabor je primerna za košarko, odbojko, badminton, kondicijske treninge, namizni tenis, kegljišče, fitnes, borilne športne, na voljo pa so tudi masažne sobe, sobe za izvedbo seminarjev ter gostinski lokal.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

Atletski stadion Poljane bo v soboto, 16. julija 2022, prizorišče zanimivih atletskih bojev. Na Poljanah se bo v 19 moških in v prav toliko ženskih disciplinah pomerilo skoraj 400 atletov in atletinj iz 5 držav. Tekmovanje se bo pričelo ob 09.00 uri, ko bomo spremljali najboljše mladince in mladinke reprezentanc U20 – Češke, Madžarske, Poljske, Slovaške in Slovenije.

Kratka pojasnitev delovnega časa našega naravnega bisera – Mariborskega otoka.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.