Mariborski otok je postal center zabave in športa!

Mariborski otok je postal center zabave in športa! 

Mariborski Otok je postal CENTER ZABAVE in ŠPORTA!

V soboto in nedeljo bomo Otok ponovno popestrili z napihljivimi igrali, ki bodo tokrat nekoliko drugačna, saj verjamemo, da otroci radi obiščejo različne pravljične dežele. V kolikor so vaši otroci bolj navdušeni nad igrami z žogo, se lahko igrajo tudi med dvema ognjema.

Nudimo tudi organizacijo rojstnih dnevov s programom (3 ure), team buildinge ter športne dneve za šole. V tem primeru nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 040 818 606 (Damir).

Poleg zabavnega programa za otroke so na voljo (čez cel teden, ne samo vikend): odbojka na mivki, namizni tenis, mini golf, nogomet na travi, ročni nogomet, veliki šah.

V primeru dežja bo zaprto.

 

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mariborski otok je edinstveno slovensko kopališče, ki je hkrati tudi naravna znamenitost in naravni spomenik zaradi svoje edinstvene flore in favne. Poleti je kopališče Mariborski otok center vodnih radosti, na katerem je poskrbljeno tudi za odbojko in nogomet na mivki, košarko, badminton, namizni tenis, trampoline… Jesen in pozimi pa je priljubljeno sprehajališče.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V nedeljo 8. maja 2022 je na stadionu na Poljanah potekal Atletski pokal Slovenije za mlajše mladince in mladinke. Organizator atletskega tekmovanja je AK Poljane Maribor. Na enodnevnem tekmovanju, ki poteka v nedeljo, 8. maja 2022 od 12.00 ure naprej, bo tekmovalo 450 atletov in atletinj iz 40 atletskih klubov, društev, sekcij in organizacij.

Delovni čas kopališča PRISTAN med prazniki..

Če si že od nekdaj želiš okusiti občutek breztežnosti in lebdenja v prostoru, kjer se tvoji čuti izostrijo, običajne skrbi pa izzvenijo, je sedaj pravi čas, da to željo izpolniš!

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.