Kopališče PRISTAN – SAVNA – obvestilo!

Kopališče PRISTAN – SAVNA – obvestilo! 

Spoštovani.

Odločitev uprave Šport Maribor d.o.o. na zadnjem kolegiju je bila, da se vsem imetnikom letnih vstopnic za savno, ki svojih kart zavoljo COVID-a v sezoni 2021/22 niso mogli izkoristiti in vstopnice še imate, sorazmerni delež povrne.

Nekaj se vas je že obrnilo na nas in smo postopek že speljali, vse ostale naprošamo, da sporočilo pošljete na elektronski naslov: pisarna.pristan@sportmaribor.si in nam zaupate svoje podatke, da se postopek vračila spelje. Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Deli vsebino:

Kopališče Pristan je pravo mesto za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov. Na 1,875 m2 kopalne površine so v kopališču na voljo 3 bazeni in čofotalnik za najmlajše, pa tudi vsa potrebna plavalna oprema. Kopališče Pristan je dom številnim športnim klubom, v njem pa ne manjka niti sejna soba.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V obdobju med 19. in 29. oktobrom 2022 bo v Mariboru potekal mednarodni boksarski turnir SILVER BELT TOURNAMENT. Turnir je svetovnega pomena, potekal bo pod okriljem Svetovne boksarske organizacije in Boksarske zveze Slovenije.

V petek, 2.9.2022, v centru Maribora na Glavnem trgu odkrivamo digitalni odštevalnik OFEM, hkrati pa bo svoje dejavnosti predstavila tudi Skupina JHMB, katere del je tudi naša družba – Šport Maribor. 💜

Organizator turnirja je Nogometni klub Maribor Tabor, odvijal se bo ta vikend, na odlično pripravljenih igriščih v Športnem parku Tabor.

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.