AJZNPON CUP 2022 – ŠPORTNI PARK TABOR

AJZNPON CUP 2022 – ŠPORTNI PARK TABOR 

AJZNPON CUP - festival nogometnih nadobudnežev

Organizator turnirja je Nogometni klub Maribor Tabor, odvijal se bo pa na odlično pripravljenih igriščih v Športnem parku Tabor.

Na turnirju bo nastopilo okrog 100 ekip iz celotne regije.

  • V soboto, 27.8.2022, se bodo na turnirju predstavile ekipe v starostnih kategorijah U9, U11 in U13,
  • dan kasneje pa selekcije U8, U10 in U12.

Na turnirju bodo nastopale ekipe kot so: NK Maribor, NK Olimpija Ljubljana, NK Bravo, NK Mura, NŠ Varaždin, Nogometna šola iz Bihaća…

Turnir bo spremljal pester spremljevalnih program (športne igre, srečelov, hrana in pijača, igrala za otroke…). Namen turnirja je druženje nadobudnih nogometašev, trenerjev in drugih ljubiteljev športa. Seveda vse v športnem duhu.

Da bo vse potekalo, kot se za takšen turnir spodobi, bo skrbelo okoli 50 prostovoljcev, večinoma družinskih članov mladih nogometašev iz mlajših selekcij kluba. Hvala vam!

Dobrodošli!

Deli vsebino:

Nogometna igrišča Tabor zajemajo štiri nogometna igrišča, na katerih trenira večje število nogometnih in rugby klubov. Velike zelene površine omogočajo zabavo z žogo profesionalcem, pa tudi družinam z otroki in prijateljem, ki jih druži veselje po skupinski rekreaciji.

Kontakt:

Morda vas zanima tudi... 

V obdobju med 19. in 29. oktobrom 2022 bo v Mariboru potekal mednarodni boksarski turnir SILVER BELT TOURNAMENT. Turnir je svetovnega pomena, potekal bo pod okriljem Svetovne boksarske organizacije in Boksarske zveze Slovenije.

Obvestili smo vas že, da je kopališče PRISTAN ponovno odprto. Tudi to, da so savne v kopališču Pristan oddane v najem in da jih najemnik pospešeno pripravlja na novo odprtje. Pomembna informacija za imetnike letnih vstopnic za savno, ki svojih kart, zavoljo COVID-a, niso mogli izkoristiti..

V petek, 2.9.2022, v centru Maribora na Glavnem trgu odkrivamo digitalni odštevalnik OFEM, hkrati pa bo svoje dejavnosti predstavila tudi Skupina JHMB, katere del je tudi naša družba – Šport Maribor. 💜

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.