Novice

Novice 

V sredo, 22. maja, bo v Kopališču Pristan potekalo finale državnega prvenstva za člane v vaterpolu, med ekipama AVK Maribor in AVK Triglav Kranj.

Podjetje Nigrad d.o.o. je danes, 16. maja, pričelo s sanacijo asfaltnega vozišča na Koresovi ulici.

Odpovedane prireditve organizatorja Star Entertainment GmbH

 Obveščamo vas, da so prireditve organizatorja Star Entertainment GmbH, predvidene 19. in 20. maja 2024 v dvorani Tabor v Mariboru:

V torek, 14. maja, bomo v Mariboru praznovali dan Slovenske vojske. Zaradi priprav na dogodek bo parkirišče pred dvorano Tabor POPOLNOMA ZAPRTO od nedelje, 12. maja, od 6. ure dalje, do srede, 15. maja, do 14. ure.

V sredo, 8. maja, bo v Kopališču Pristan potekalo tekmovanje v vaterpolu, zato bo olimpijski bazen od 19. ure dalje ZAPRT za rekreacijo.  

Obiskovalce prosimo za razumevanje.

Šport Maribor, d. o. o., javno objavlja naslednje prosto delovno mesto: »VZDRŽEVALEC ŠPORTNE INFRASTRUKTURE« (M/Ž) – 2 IZVRŠEVALCA za nedoločen čas, s polnim delovnim časom, s 4-mesečnim poskusnim delom.

Prijava na E-obvestila

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.

Dostopnost