Novice

Novice 

V nedeljo 8. maja 2022 je na stadionu na Poljanah potekal Atletski pokal Slovenije za mlajše mladince in mladinke. Organizator atletskega tekmovanja je AK Poljane Maribor. Na enodnevnem tekmovanju, ki poteka v nedeljo, 8. maja 2022 od 12.00 ure naprej, bo tekmovalo 450 atletov in atletinj iz 40 atletskih klubov, društev, sekcij in organizacij.

Delovni čas kopališča PRISTAN med prazniki..

Če si že od nekdaj želiš okusiti občutek breztežnosti in lebdenja v prostoru, kjer se tvoji čuti izostrijo, običajne skrbi pa izzvenijo, je sedaj pravi čas, da to željo izpolniš!

Plavalke in plavalci štirih držav so pretekli konec tedna v mariborskem bazenu Pristan tradicionalno nastopili na Četveroboju narodov.

Končne zmage se je veselila Hrvaška pred Srbijo, Slovenijo ter Bosno in Hercegovino. Slovenske plavalke so zmagale v kategoriji kadetinj, v kategorijah mladink in mladincev ter kadetov pa so bili naši tretji. V kategoriji kadetinj in kadetov skupno je bila Slovenija druga, v kategoriji mladink in mladincev skupno pa tretja. (PZS)

 

Vabimo te k udeležbi na natečaju za pripravo vizualne podobe medalje za potrebe OLIMPIJSKEGA FESTIVALA EVROPSKE MLADINE – OFEM 2023, ki se bo odvijal v Mariboru, od 23. 7. do 29. 7. 2023.

Prijava na E-obvestila

Prijavite se na e-novičke Športnih objektov Maribor, da boste med prvimi obveščeni o dogajanju pri nas, o novostih, spremembah odpiralnih časov in drugih zanimivih vsebinah povezanih s športom in rekreacijo.