Rokometni klub Maribor Branik

Rokometni klub Maribor Branik 

Deli vsebino:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Kontakt:

Rokometni klub Maribor Branik je društvo, ki daje poseben povdarek razvoju športa in otrok nasploh. Glavni cilj kluba je, da na otroku prijazen način predstavimo šport-igro in poskušamo čim več otrok spraviti iz “multimedijskih brlogov” na igrišča.
Želeli bi vzpostaviti kontakt z vašo šolo in tudi vašim otrokom ponuditi možnost, da se preizkusijo v tem prelepem, dinamičnem športu. Mogoče se niti ne zavedamo, koliko talentov za rokomet je morda prav na vaši šoli.

V Sloveniji je rokomet daleč najuspešnejši ekipni šport. Marsikateremu otroku je krojil usodo, najprej kot igra, druženje in primeren način preživljanja prostega časa, kasneje kot resen hobi in s honorarjem v času študija ter z možnostjo napredovanja vse do vrhunskih športnikov, zastopanja barv Slovenije in igranja v svetovno znanih klubih, s tem pa izpolnitev sanj marsikaterega otroka.

V Mariboru imamo odlično organiziran rokometni klub in kvaliteten trenerski kader. Ker pa je Maribor univerzitetno mesto, je šport v povezavi z izobraževanjem dobra naveza, lahko tudi kasneje, v času srednje šole ali študija.